Hotel Radmilovac

Hotel RadmilovacHotel Radmilovac izgrađen u nacionalnom stilu, na samo 8 km. od Beograda, smešten u sred plantaža voća i vinograda predstavlja idealno mesto za odmor i uživanje.

Domaća, nacionalna i mediteranska kuhinja, 23 komforne sobe i parking prostor za 120 automobila, samo je jedan od razloga što su redovni gosti ovog hotela sa tri zvezdice, ljudi iz javnog i kulturnog života.

Hotel je poslednjih 5 godina domaćin slikarskim kolonijama, tako da njegove zidove krase slike poznatih slikara.

2 thoughts on “Hotel Radmilovac”

 1. Iz nekih razloga, u koje ne bih ulazio, trebao sam da pronadjem vas restoran i njegovu lokaciju.
  Mogu reci da se sa pretstavljanjem restorana na vise stranica u http://www.travel.rs niste srecno i u potpunosti pretstavili. Na ovom a ima jos nekoliko to sigurno niste. Na jednom video sam kako je restoran opremljen ali tako razbijeno prikazivanje nije dobro resenje. Uradite jednu ali kompletnu stranicu ili vise njih jednu iza druge.
  Na jednoj pise da ste 8 km udaljeni ali ne i odakle ali na drugoj pise 20 km. Pa sada procenite sta je istina. Odakle ste merili rastojanje?
  Na slici na ovoj stranici restoran je vrlo lose pretstavljen kao da je fotografiju radio pocetnik. Platite fotografu, ja taj nisam, da uradi stvarno valjanu fotografiju. Po meni bilo bi dovoljno 3 ali valjanih.
  Na jednoj drugoj stranici video sam kako vam je uredjen prostor unutar restorana ali to ne bih komentarisao.

  1. Poštovani
   Naš sajt je čisto informativnog karaktera i za detaljnije podatke morate se obratiti samom hotelu. Nažalost nismo ostvarili saradnju sa pomenutim hotelom, da bismo objavili neke konkretnije podatke i bili u mogućnosti da postavimo kvalitetnije slike.
   Mi vam ne mozemo dati vise informacija od ovih koje vec imamo napisane.

Затворено за коментаре.

Scroll to Top