Restoran Potočara

Vremenska prognoza:

Restoran Potočara

U podnožju Kučajskih planina, na 360 m nadmorske visine, nalazi se Sisevac, jedan od bisera našeg turizma. Udaljen je 160 km od Beograda, a samo 20 km od isključenja sa auto puta kod Ćuprije.
Sisevac je smešten na izvoru reke Crnice, u prelepoj kotlini okruženoj šumama i livadama. Jedinstvena “ ruža vetrova “ kakvu retko koje izletište ima, vratiće Vam mladost i svežinu i učiniće Sisevac Vašim omiljenim mestom za odmor i opuštanje.

Uvek širom otvorenih vrata dočekuje Vas restoran domaće kuhinje “ Potočara „ .
Izvor reke Crnice, sa jedne, i cvrkut ptica iz zelenih šuma sa druge strane, učiniće da Vaš boravak kod nas bude nezaboravan.
Obavezno probajte naš specijalitet kuće, a to je po svom jedinstvenom ukusu poznata “ Sisevačka pastrmka „ .
Restoran ima mogućnost realizacije raznih poslovnih sastanaka, kao i seminara, prezentacija i proslava.
Za ukusnu jagnjetinu, sačeve i domaće pogače, tu je odžaklija na obali reke.

Vaš odmor u Sisevcu upotpuniće boravak u našem luksuzno opremljenom objektu, u kome sve sobe i apartmani imaju plazma televizore sa satelitskim programima, mini barove, sefove, a u kupatilima se možete relaksirati kupajući se u termalnoj vodi.

Sa dubine od 214 m izvire topla i lekovita voda da krepi i osvežava Vaš duh i Vaše telo.
Stalna temperatura vode je 36° C, a odgovara kvalitetu pijaćih voda.
Voda je idealna za kupanje, pa je bazen pored restorana mesto za uživanje i rekreaciju tokom čitave godine, a kupanje u snežnim danima daje posebnu čar i zadovoljstvo.
Lekovita svojstva termalne vode su ovde bila poznata još u XIV veku, tako da je Sisevac još tada bio poznato banjsko lečilište.

Na 50 m od restorana nalazi se prelepo jezero za sportski ribolov i kupanje. Jezero je poribljeno šaranom od 2 – 20 kg, somom, babuškom i drugim vrstama slatkovodne ribe tako da sportski ribolovci mogu da provere svoje umeće ili da učestvuju na brojnim takmičenjima u sportskom ribolovu tokom čitave godine.
Uživajte u šetnji kroz naš pastrmski ribnjak i upoznajte se sa procesom gajenja kalifornijske pastrmke.

Scroll to Top