Restoran “ Nova Romantika „

Vremenska prognoza:

Nova Romantika

U zagrljaju stoletne Bojčinske šume, ovaj restoran je idealno mesto za hedoniste, ljude od stila i ukusa, za organizovanje proslava i ručkova, za porodična i prijateljska okupljanja. . .

Specifična atmosfera navodi vas da mu se stalno vraćate.

U sklopu restorana nalazi se sala i dve zasebne bašte.

U vreme letnje žege ovde će te pronaći idealan spoj prirode, urođene hladovine i tišine Bojčinske šume s jedne, i osvežavajuće igre vode u dvorišnoj fontani i ribljem bazenu, s druge strane. Večernje sate ulepšaće vam orkestar tamburaša „ Sremački derani“.

Restoran je pored imena nasledio stil i kvalitet rada od nekada poznatog i sedamdesetih godina elitnog restorana „ Romantika “ u Progaru. Zahvaljujući izuzetnoj lokaciji, besprekornoj usluzi, kompletnom meniju, živoj muzici, zvezdanom nebu i šumu krošnji iz voćnjaka, koji je u sklopu restorana, podsetićete se ili ćete tek otkriti značenje reči „ NOVA ROMANTIKA „.

1 thought on “Restoran “ Nova Romantika „”

  1. Nikada zaboravljena „Romantika“ mesto je koje zasluzuje mnogo vise nego sto mu se daje u sredstvima informisanja.
    Mesto gde sam odlazila jos dok je bila stara „Romantika“ gde sam tih godina rado dovodila nove goste i reklamirala prelepi restoran nadomak Bojcinske sume, cija je basta bila iza restorana, svaki sto zaseban, omedjen vinom lozom, takav ukus ne moze se zaboraviti ni posle ovoliko godina, a sto se tice muzike i tamburasa, to je davalo „slag na tortu“. Svaka cast! Doci cu opet

Затворено за коментаре.

Scroll to Top