Dečije odmaralište Vidikovac

Dečije odmaralište „Vidikovac“

Nalazi se na planini Gučevo na nadmorskoj visini od 550 metara, iznad podrinjske lepotice Banje Koviljače, na mestu gde se pruža predivan pogled na reku Drinu i na Republiku Srpsku.

Odmaralište je otvorenog tipa. Poseduje 15 soba. Svaka soba je sa novim nameštajem, TWC, Sat TV, sa 60 ležajeva.
Odmaralište poseduje restoran sa 80 sedećih mesta, banket salu sa 20 mesta, diskoteku, učionicu. Letnja bašta ima 100 sedećih mesta. Objekat poseduje sopstveni park sa ljuljaškama i klackalicama.

Blaga klima, čist vazduh, netaknuta priroda i mnogobrojni sadržaji, od sportskih terena, okoline prebogate kulturno – istorijskim spomenicima ( Tršić, Tronoša, Čokešina, manastir Sveti Nikolaj ) do šumovitog ambijenta sa raznovrsnim biljnim i životinjskim svetom, će u potpunosti animirati naše najmlađe goste i ispuniti im dan od jutra do večeri na najkvalitetniji način.

Objekat “ Vidikovac „ ispunjava sve potrebne uslove za organizovanje škole u prirodi, ekskurzija, seminara, skupova za manje grupe, pre svega zbog tišine u kojoj se nalazi, blage klime i svežeg vazduha. Našem gostu ostaje samo da se prepusti uživanju.

Zašto izabrati Vidikovac?

  • zbog vazduha i ambijenta
  • zbog ljubaznosti osoblja koje je podređeno samo deci
  • zbog doktorki koje brinu o zdravlju dece
  • zbog domara koji je tu 24 časa

Objekat “ Vidikovac “ na planini Gučevo zbog samog položaja, idealno je mesto za pripreme sportista, pre svega fudbalskih, košarkaških i rukometnih ekipa. U okviru objekata nalazi se teren za košarku, rukomet i mali fudbal, a za pripreme fudbalskih ekipa koriste se fudbalski tereni FK „Gučevo“ u Banji Koviljači i teren FK „Podrinje“ u Loznici. Stalni gosti našeg objekta su: FK „Zemun“, FK „Sloboda“, FK „Hajduk“, FK „Slavija“, FK „Sevojno“, FK „Borac“, FK „Jedinstvo“, FK „Perspektiva“, ŠF „Petlić“ i mnogi drugi.

Objekat je već nekoliko godina mesto  organizovanja  atletskog kampa „Aleksandar Aco Petrović“ i atletskog kampa dece iz dijaspore pod pokroviteljstvom RTS – a i Ministarstva za dijasporu.

Mapa

Scroll to Top