Ugostiteljski objekti – Bukovička Banja

Vremenska prognoza:

Hotel STARO ZDANJE

Hotel Staro Zdanje„Staro zdanje“ je reprezentativni primer arhitekture srpskog romantizma i najstariji sačuvani objekat u parku Bukovičke banje. Gradnju „Zdanja“ je započeo knez Mihailo Obrenović, kao letnju rezidenciju dinastije Obrenović i skupštinski dom. Po završetku izgradnje, 1872. godine, postaje banjski dom sa hotelom najvećim te vrste u ondašnjoj Srbiji. Dograđen i proširen 1939 -1940. godine. Kao deo prostorno, kulturno-istorijske celine Bukovička banja, 1988. godine, proglašen je za kulturno dobro i stavljen pod zaštitu države.

Hotel ŠUMADIJA

Hotel ŠumadijaHotel je sagrađen 1939. godine u vreme Dunavske banovine. Proglašen je za kulturno dobro i zaštićen kod Zavoda za zaštitu spomenika kulture. Hotel raspolaže sa 65 soba i 8 apartmana. Maksimalni kapacitet hotela je 130 kreveta. Svaka soba ima kupatilo, telefon sa direktnim izlazom za biranje, TV, apartmani imaju i frižidere.
Hotel ZLATNI KOTLIĆ

Zlatni KotlićGarni hotel Zlatni kotlić se nalazi u znamenitom Orašcu, 70 km udaljen od Beograda, na putu za Aranđelovac. Dovoljno daleko od gradske vreve i zahvaljujući ovakvoj lokaciji možete se opustiti pred čarobnom panoramom Šumadije.

Hotel PETROVIĆ

Hotel PetrovićNa 250 m od parka Bukovičke banje i centra Aranđelovca nalazi se novi hotel PETROVIĆ sa 9 dvokrevetnih i 2 jednokrevetne sobe, ukupnog kapaciteta 20 ležaja i restoranom sa 40 mesta. Hotel poseduje posebne pogodnosti za boravak starih lica i lica sa posebnim potrebama uz stalnu negu i medicinski nadzor.
Domaćinstvo BOŽIĆ

Domaćinstvo BožićOkućnica, tri hektara sa voćem, šumama, livadama, baštom, izvorom vode. Dvorište sa bazenom za kupanje, ležaljkama, ljuljaškama, tuševima, drvenom kadom „parionicom“ za kupke u lekovitom bilju, bunarom, garažom, tremom… Dve kuće (80 i 120 m2) sa dvokrevetnim sobama, kuhinjama, trpezarijama, kupatilima, centralnim grejanjem, telefonom,televizorima, kućnom bibliotekom… Prostorom za sušenje lekovitog bilja, pripremanje zimnice, štafelajem…

Motel LOVAČKI DOM
Motel „Lovački dom“ na Bukulji raspolaže sa 14 ležajeva i pokrivenim tremom za 300 osoba i restoranom sa 80 mesta.

 

Motel MB-Univerzal

Nalazi se na 7 km. od Aranđelovca ili na 2 km. od fabrike Knjaz Miloš, na desnoj strani iz pravca Aranđelovca.

VILA BILJANA

Nadomak parka Bukovičke banje, na blagoj padini sa pogledom na grad nalazi se vila Biljana.
Velike, svetle sobe odišu mirom i tišinom.
Sve sobe su klimatizovane, svaka sa kupatilom i TV.

 

Vila MILA

Privilegija je doći i boraviti ovde. Sa jedne strane pogled na prelepi park Bukovičke banje, a sa druge na panoramu Bukulje. Mir i tišina. Velike i luksuzno opremljene sobe nude odmor i opuštanje, dok se vaša deca nesmetano igraju u vrtu. Svaka soba ima kupatilo, klimu SAT TV, muzički stub. Dođite i uživajte u srcu Šumadije.

 

Vila TODOROVIĆ

Nadomak parka Bukovičke banje, na obroncima planine Bukulje nalazi se vilaTodorović.
Sve sobe su klimatizovane, svaka sa kupatilom i TV.

 

Pansion NEDELJKOVIĆ

Pansion NedeljkovićNa 150 m od parka Bukovičke banje nalazi pansion Nedeljković. Jedinstveni spoj lepog i korisnog. Šest poluapartmana sa kupatilom, klimom, TV u svakom i besprekornom čistoćom. U knjigu njegovih gostiju upisali su se naši najpoznatiji slikari, književnici, akademici… Gosti pansiona imaju priliku da se dive delima najvećih srpskih živih slikara.

 

 

Pansion BJELIĆ

U podnožju Bukulje, na svega pedesetak metara od prelepog parka, i asfaltnom delu Aranđelovca okružen hladom starih lipa, porodičnom toplinom i intimnošću doma nalazi se Pansion 13A. Zeleni okoliš i parking osiguran video nadzorom, mir i tišina nadomak centra grada.

IVANČEVIĆ sport & tourist resort

IvančevićIvančević sport & tourist resort, sportsko turistički centar u Aranđelovcu je mesto gde možete provesti aktivan odmor. U našoj ponudi se nalaze:
– tri teniska terena
– sportska hala za male sportove
– fitnes, sauna, masaža, solarijum, kozmetički tretmani
– sobe i apartmani – vrhunski opremljeni (klima, telefon, kablovskaTV, internet, mini bar)
– kafe restoran i letnja bašta kapaciteta 120 mesta
– bogata ponuda nacionalne i internacionalne kuhinje.

DEČJE ODMARALIŠTE “ BUKULJA“

Dečje Odmaralište-BukuljaDečje odmaralište Bukulja se nalazi u srcu Bukovičke banje na nadmorskoj visini od 270 metara.
Kompleks se sastoji od tri paviljona sa 160 mesta. U dva paviljona su sobe sa 4-5 kreveta i svaka ima svoje kupatilo i terasu. Pratioci dece su smešteni u sobama sa sopstvenim kupatilom, telefonom i terasom. U trećem paviljonu nalazi se 8 trokrevetnih dečjih i 1 dvokrevetna soba za vaspitače sa etažnim kupatilom i učionicama. Odmaralište raspolaže dnevnim boravcima, učionicama, salom za zabavu, TV salom, osvetljenim terenom za male sportove…

Scroll to Top