Konačište “ Resava „

Vremenska prognoza:

Konačište Resava

Konačište „Resava“ nalazi se na periferiji Despotovca, na obali reke Resave, okruženo zelenilom i terenima za male sportove.
Centralno mesto za pružanje ugostiteljskih usluga, za odmor i rekreaciju, za organizaciju poslovnih susreta, škola u prirodi, pripremu sportista i drugih sličnih sadržaja, čine konačište „Resava“ .
Za svoje goste organizuje izlete do manastira Manasija, Resavske pećine, Izvorišta Resave i najvećeg vodopada u Srbiji – „Veliko vrelo“ ( „Prskalo“ ), kao i do prašume Vinatovača u podnožju Južnog Kučaja.
Konačište „Resava“ raspolaže sa osamdeset ležaja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama i apartmanima.
Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo. U okviru konačišta se nalazi kupatilo koje je snabdeveno termalnom vodom iz obližnje Despotovačke banje. U konačištu radi ambulanta, gde se pod stručnim nadzorom lekara i drugih stručnjaka obavlja masaža i lečenje reumatskih oboljenja, anemije i bolesti organa za varenje.
Restoran konačišta „Resava“ raspolaže sa 250 mesta u izuzetno prijatnom i prostranom ambijentu i pruža mogućnost za organizovanje porodičnih i drugih proslava, sa kompletnom profesionalnom uslugom, kvalitetnom kuhinjom i drugim pratećim sadržajima.

Scroll to Top