Vila As

Vremenska prognoza:

Vila AsVila “ As „ se nalazi u najlepšem delu Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini hotela “ Merkur “ , udaljena svega 200 metara od Vrnjačkog parkai čuvene Promenade.

Okružena zelenilom, uređenim prostorom za decu, vila je idealna za porodice, ali i za poslovne ljude i sve one koji žele savršen odmor u najlepšoj banji Srbije.

Ekskluzivni restoran vile “ As „ gostima nudi specijalitete domaće i inostrane kuhinje kao i vrhunski odabir vina sa svih geografskih područja.
U toplim vrnjačkim večerima možete večerati u bašti vile “ As „ uz žubor fontane, zvuke muzike, skriveni pod stoletnim stablima banjskog parka. Doživite jedno obično veče u jednom neobično lepom ambijentu.

Vila “ As  „ poseduje jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe i jedan de luxe apartman.
Sve sobe su opremljene klima uređajem, kupatilom sa hidromasažnim kabinama. TV sa kablovskim programom . . .
Većina soba poseduje terasu sa odličnim pogledom na banjski park. Užitak je zagarantovan.

De luxe apartman vile “ As „ zadovoljava kriterijume najprobirljivijih gostiju. Gostima je na raspolaganju 80 kvadrata izuzetnog prostora, sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, trepezarijom sa opremljenom kuhinjom, kožnom garniturom, LCD televizorom, klima uređajem, kupatilom i mnogim drugim detaljima, koji će Vas svakako podsetiti na toplinu porodičnog doma.

Scroll to Top