Restoran “ Naš Salaš „

Vremenska prognoza:

Restoran Naš salašRestoran “ Naš salaš „ smešten je na međunarodnom putu 325 u neposrednoj blizini naselja Čenej, udaljen 15 km od Novog Sada, i 90 km od Beograda.
Nalazi se u okruženju pitome vojvođanske ravnice, ali za razliku od ostalih sličnih lokaliteta, predstavlja jedinstveno mesto na turističkoj mapi.

Okružena borovom šumom, ova oaza mira idealna je za odmor i predah, a dočaraće vam duh starih vremena obojen modernim elementima. Kompletan objekat je po svom konceptu namenjen i organizovanim grupama ( seminari, savetovanja, korporativne zabave, organizovane turističke grupe . . . ) .

Restoran Salaša, pored velikog izbora jela srpske tradicionalne, ali i moderne kuhinje, u okviru ponude, uvodi i koncept “ slow – food “ -a kao najsavremenijeg gastronomskog načina spremanja, serviranja kao i konzumiranja hrane.
Takođe, vinska karta restorana sadrži više od 60 najfinijih vina iz Italije, Španije, Francuske, Portugalije, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Argentine i Čilea.

1 thought on “Restoran “ Naš Salaš „”

  1. Strašno koliko je neuredan. Prašine gde god pogledaš! Mi smo imali jednu proslavu nedavno i veoma sam razočarana i hranom i uslugom. Služili su nam mešano meso koje nije ličilo na meso. Jedan gost je pronašao duge dlake u mešanom mesu a jedan parče najlon papira. Bungalovi nisu ništa bolji. Veoma, veoma neuredno!!!

Затворено за коментаре.

Scroll to Top