Planina Zlatar

U imenu ove planine sažeta su sva njena svojstva: mirisne livade i bistra jezera okružena omorikama i brezama, spoj mediteranske i planinske klime, maksimalan broj sunčanih dana ( 951 čas ) , blagotvorni vazduh obogaćen terpentinom i ozonom, beskrajni vidici  . . .

Smeštena je između Lima, Uvca, Mileševke i Bistrice. Najviši vrh Zlatara je Golo Brdo 1627 m n. v. Morfologija ove planine, njena klima i biljni pokrivač, odnosno autentična priroda, svrstavaju je u red planina sa izuzetnom turističkom vrednošću, na kojoj se mogu razvijati sportsko – rekreativni, izletnički, zdravstveno – lečilišni, lovni i seoski turizam.

Zlatar poslednjih godina svoju turističku ponudu upotpunjuje brojnim i raznovrsnim sadržajima, što gostima pruža široke mogućnosti za zadovoljenje njihovih različitih potreba. O ovoj planini ne treba pričati, nju treba doživeti.

CENTAR ZLATAR

Specijalna Bolnica Za Rehabilitaciju ZlatarCentar Zlatar je smešten u prekrasnom ambijentu planine Zlatar, ukomponovan među četinarima, brezama, cvetnim livadama, bistrim jezerima u ekološki čistoj prirodi.

Pruža izvanredne uslove za lečenje i rehabilitaciju osoba koje su na radnom mestu izložene velikom stresu i dejstvu različitih hemijskih i toksičnih agenasa koji mogu dovesti do ozbiljnih oštećenja zdravlja.
Ekipa stručnih rekreatora će vam omogućiti da slobodno vreme iskoristite na najbolji mogući način. Upoznajte svakikutak ovog predivnog mesta.

Udahnite čist vazduh prepun kiseonika. Opustite se. Zaboravite na svakodnevne stresne situacije. Poboljšajte kondiciju i zdravstveno stanje. To su naše preporuke, a vaši ciljevi boravka na Zlataru.

Smeštaj

Kapacitet 330 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama, apartmanima i poluapartmanima. Sve sobe su sa kupatilom, telefonom, Tv prijemnicima i signalom za bežični internet.

Medicinske usluge

– Kabinet za kardiologiju ( EHO srca, dopler krvnih sudova vrata, ergo – test )
– Kabinet za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju sa svim procedurama
– Laboratorija za funkcionalnu dijagnostiku

Rekreativni sadržaj

Zatvoren bazen sa toplom vodom koji radi tokom cele godine, mini ski lift, teretana, trim staza, trim sala, sauna, pet otvorenih i osvetljenih terena za male sportove ( košarka, mali fudbal, rukomet, odbojka i odbojka na pesku ) .

1 thought on “Planina Zlatar”

Затворено за коментаре.

Scroll to Top