Hotel Kaštel – Lovački Dvorac

Vremenska prognoza:

Dvorac KaštelNa 60 kilometara severno od Beograda i svega 7km od Zrenjanina, u selu Ečka, nalazi se dvorac „ Kaštel „ građen u engleskom stilu, u periodu od 1816. do 1820. godine.

Dvorac je podigla porodica Lazar, a na svečanom otvaranju dvorca 29. avgusta 1820. svirao je čuveni Franc List. Kaštel je godinama bio centar okupljanja ljubiteija lova, iz zemlje i inostranstva, čiji su česti gosti bili austro – ugarski prestolonaslednik Franc Ferdinand i srpski prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević.

Danas je ovo staro zdanje potpuno renovirano i pretvoreno u hotel koje će svojim gostima pružiti nezaboravan odmor u autentičnom ambijentu inspirisanom aristokratskom prošlošću. Hotel raspolaže sa 14 soba i 3 apartmana, koje su mešavina modernog i srednjevekovnog dizajna, pružajući gostima intimnu atmosferu da uživaju u čarima nacionalne i svetske kuhinje, prelepoj muzici, a bogata vinska karta zadovoljiće i ukuse najzahtevnije klijentele.

Sve sobe imaju besplatnu internet konekciju, a za goste restorana u aperitiv baru postoji bežični internet. Zbog svoje okruženosti prirodom i izdvojenosti od gradske vreve, hotel je idealan za poslovne ljude, kongrese, bankete, proslave, promocije i različite druge manifestacije.

Za sve goste je obezbeđen parking sa video nadzorom.

Danas, nakon skoro dva veka postojanja dvorca, imate priliku da uživate u njegovoj lepoti i na trenutak osetite duh prošlih vremena.

Scroll to Top