Pansion Palma

Pansion Palma se nalazi u centru Sokobanje ( 2 minuta hoda od šetališta ) , i raspolaže sa 58 ležajeva u dva objekta.
U matičnom objektu gde se nalazi restoran i turistička agencija, na raspolaganju su 30 ležajeva u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama I kategorije.
Svaka soba ima svoje kupatilo, klimu, parno grejanje i kablovsku televiziju, a preko puta poseduje parking prostor.
U drugom objektu na raspolaganju je 28 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima. Svaka soba ima svoje kupatilo, parno grejanje, kablovsku televiziju i čajnu kuhinju sa frižiderom u apartmanima.
Drugi objekat je udaljen od matičnog svega minut hoda i raspolaže velikim dvorištem i parking prostorom. Preko puta pansiona nalazi se hotel Zdravljak koji raspolaže sa dva bazena ( rekreativni bazen i bazen sa termalnom vodom ) , kao i sportskim terenima ( teniski, košarkaški, fudbalski ) .

1 thought on “Pansion Palma”

  1. Boravila sam u vasem pansionu preko puta hotela „Zdravljak“ i dopalo mi se jer imate i restoransku uslugu. Krajem maja bih dosla sa moje dve sestre /starije smo osobe/. Treba nam trokrevetna soba bas kod Vas. Kolika je cena dnevno po osobi i da li mozemo da upotrebimo bazen u hotelu „Zdravljak“ i ako nismo gosti hotela? Ako ima mesta kod Vas, kada je potrebno najkasnije da rezervisem sobu?
    Molim Vas odgovorite mi, unapred se zahvaljujem.
    Zagorka Jegdic Novi Beograd mob. tel.o64 3070327

Затворено за коментаре.

Scroll to Top