Pansion Matić

Vremenska prognoza:

 

Vajat

 

Pansion “ Matić „ udaljen je 3 km od varošice Osečina, centra Podgorine. Osečina se nalazi u Zapadnoj Srbiji. Prostire se duž leve i desne strane magistralnog puta Valjevo – Loznica. Od Beograda je udaljena 115 km, od Valjeva 35 km, Šapca 55 km, a Loznice 42 km.

Bogatstvo poljoprivrednih domaćinstava raznim vrstama voća, posebno šljivom po čemu je centar Podgorine poznat, malinom i kupinom kao i voćnim prerađevinama od kompota, džemova, marmelada, sokova do rakije šljivovice, onda mlekom i mlečnim proizvodima, mesom, zdravom hranom, u saradnji sa tradicionalno gostoljubivim domaćinima iz ovoga kraja, uz aktivni odmor, spektar je podgorskih potencijala i pogodnosti, što bi trebalo da bude dovoljno da zadovolji ukuse najprobirljivih pobornika seoskog turizma koji odluče da odmor provedu u idiličnim predelima Osečine. Postoji mogućnost organizovanog lova i ribolova. Svakako najpoznatije za Osečinu i Podgorinu su tradicionalni “ Dani šljiva “ od 31. 08. – 02. 09. svake godine.

Pansion Matić se nalazi na putu Valjevo – Ljubovija na uzvišenju iznad rečice Pecke. Pansion se sastoji iz kuće u kojoj se nalaze kuhinja, dnevna soba i dve spavaće sobe. Kuća je klimatizovana. U podrumu kuće takođe se nalazi kuhinja.

Na samo tri kilometra od pansiona “ Matić “ nalazi se sportsko rekreativni centar “ Osečina „. U svom sastavu poseduje Halu sportova sa 450 sedišta, olimpijski bazen, mali bazen sa čistom vodom i velikim stepenom higijene. Pored toga tu je i veliki broj terena za male sportove.

U velikom dvorištu u kome dominiraju razne vrste cveća i manji voćnjak nalaze se dva vajata. Svaki poseduje kuhinju i kupatilo. Jedan može da primi 3 osobe, a drugi poseduje i galeriju tako da je namenje  za 4 osobe.

Scroll to Top