Zekin Salaš

Sadržaj:

Add a header to begin generating the table of contents

  • Opština: Inđija
  • Poštanski broj: 22325
  • Pozivni broj: ( + 381 ) 22

  Vremenska prognoza:

  Zekin salašU Krčedinu, prastarom vojvođanskom selu, na obroncima Fruške gore, ušoren je Zekin salaš, kao restaurirano seosko domaćinstvo.
  Selo Krčedin je na Dunavu, sa čuvenom Krčedinskom adom, brojnim rukavcima i barama. Pravi je raj za ljubitelje prirode, ekologije, lova, ribolova i foto safarija . . .

  KAKO NAĆI ZEKIN SALAŠ

  Na Koridoru 10, između Beograda i Novog Sada.
  Samo 3 km od auto puta E – 75 ( izdvajanje na petlji Beška – Krčedin ) .
  Glavna ulica u selu, pored crkve Sv. Nikole.

  ZAŠTO ZEKIN SALAŠ

  Zato što u prijatnom ambijentu ravnice i sremskog sela, i sa zecom kao lajtmotivom, koji se provlači kroz sve sadržaje salaša ( osim na trpezi ) , nudi prijatan odmor, ukusna i zaboravljena jela, rekreaciju, uživanje i nezaboravan provod.

  SADRŽAJI ZEKINOG SALAŠA

  Etno restoran

  Kapaciteta 150 mesta, sa prelepom baštom od 300 mesta, u ambijentu starog sremačkog domaćinstva sa vrhunskim i autohtonim jelima ovog kraja.

  Tamburaši sviraju svakog dana.

   

  Muzej zeca

  Stalna umetnička postavka posvećena zecu i inspirisana zecom. Autor je akademski slikar Nikola Džafo.

  Kongresna sala

  Kapaciteta 70 mesta sa savremenom opremom, takođe u etno stilu. Namenjena je za održavanje seminara, radnih i svečanih sastanaka.

  Ovde se takođe održavaju i pružaju mogućnosti za koncerte, muzičke kolonije, sajmove, svadbe i proslave, izlete, posete fruškogorskim manastirima i vinarijama, plovidbe Dunavom, organizacije lova . . .

  Na raspolaganju su i fudbalski i odbojkaški tereni, badmington, luk i strela, vožnja biciklom, dečje igralište i jahanje.

  Scroll to Top